WelCOmE to Amilia's FotoPage

By: Amilia Amy

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  >  >>]    [Archive]
Tuesday, 9-Jun-2009 02:36 Email | Share | | Bookmark
Majlis Pertunangan Mr.Fadil & Ms.Amilia

 
Preparation
Preparation
View all 90 photos...
Haii...Kembali ke entry yang baru bersama 'TITLE' baru....

Kali nie..Amy sertakan sedikit sebanyak perjalanan majlis Pertunagan amy yang berlansung pada (07 JUNE 2009)...Alhamdulillah cuaca amat baik sepanjang majlis berlansung..Perbincangan bermula pada 1.45 ptg......Semua angota yang terlibat secara lansung dan secara tidak lansung memberikan sokongan dan kerjasama yamg penuh...
Terima kasih kepada semua warga Jengka 15 yang datang bergotong-royong dari awal majlis sehingga penghujung majlis.....
Untuk family amy...U all sediakan yang terbaik untuk amy....sayang sangat-sangat kat semua...untuk pengetahuan U all, 80% dari hantaran disediakan oleh kakak sulung amy...Thank kak Ju...MAK...Sian mak penat sangat wat preparation sebelum amy balik jengka lagi...Sayang mak...muaxx...dan pada kakak2 ipar amy...terutama kak Ton...Banyak tolong mak...Thank semua..
Pada Along(Fiza)...Thanks banyak sangat sebab datang bermalam and tolong amy wat preparation....
Urmm...kali nie bukan amy yang amik gambar...semua gamba amy serah kat adek2 amy...atie and dik bun...tp nice....
Opss..sebelum terlupa...Thank banyak2 buat Kak Natrah(mak Andam) dan suami coz mengutamakan majlis amy dan so frendly ngan amy sekeluarga dan rakan-rakan lain...nice pelamin u all sediakan tuk amy... Sape yang berminat..silalah layari link nie: http://qaseh.wetpaint.com/

So..selamat sudah majlis pertunangan amy..Doakan next majlis berjalan lancar...

Sila lah lihat sedikit sebanyak perjalanan majlis amy...





Friday, 29-May-2009 07:57 Email | Share | | Bookmark
Koleksi Gambar Majlis Silmi&Shai

 
00:05
 
00:05
 
00:05
View all 4 photos...
Nie amy upload xbanyak pon macam enty sebelum nie..still on progress...nanti amy penuhkan lagi wat cuci mate u all...


tunggu erk...


Friday, 29-May-2009 06:18 Email | Share | | Bookmark
Majlis Perkahwinan Silmi & Shairazi

anak2 dara yang comel...B4 majlis
tunggu silmi siap..lamenya...huarggghh..napak x muka bosan..hehe
on the way makeup
View all 48 photos...
Kepada semua yang layan link nie...

Jumaat lepas (22-05-09)..Sah la silmi menjadi isteri kepada Shairazi dengan satu lafaz AKAD...Maka..bertambah lagi lah tangungjawab Silmi sebagai seorang Isteri dan bakal Ibu ..
We all semua ucapkan SELAMAT PENGANTIN BARU dan semoga berbahgia dan dimurahkan rezeki hingga hujung hayat..AMIN....

Meh la view sedikit sebanyak gamba-gamba yang ada di 3 majlis silmi&shai...
Majlis 1 : Majlis Kenduri disebelah pihak perempuan
Majlis 2 : Majlis Malam Berinai
Majlis 3 : Majlis Kenduri disebelah pihak Lelaki

Kepada sesiapa yang mengenali Silmi...Wakil dari amy...Silmi ucapkan terima kasih tidak terhingga untuk kedatangan anda ke majlis perkahwinannya...dan mohon maaf darinya sekiranya tidak berkesempatan berjumpa dengannya dan suamiya(atas sebab schedule penuh tuk majlis seterusnya)..

Kepada Nana...Nurul.....Kak Ecah...Amy gembira dapat bersama 'u all' disepanjang malam sebelum majlis....hope kenangan kita xkan luput....

Kepada Along...Ina...Thanks jugak bab sanggup dtg dr jauh..Along..MIz u So much

Kepada Ruza...kak da...Lina...Wan Comei...siAn u All caRi jaLan...aNyway Happy sangat dapat jumpe 'u all' semua...macam mase study plak rasanya....

OK....dah BanyaK membebel...Lastly nak ucap thanks kat KAK ECAH bab tolong amy tangkap gambar silmi(maklumlah...Jadi pengapit...) so..thanks of lot...

So..EnjoY vIEw...klU sape2 nak koMEn....siLA lah....ruangan ni sentiasa tersedia untuk anda,... [/size]



Monday, 20-Apr-2009 02:41 Email | Share | | Bookmark
HOT SPRING & SPA, Sungai Klah -PERAK~~19April2009

Permandangan Perkampungan Felda, 4km sebelum sampai..
dah tak jauh nie...
yeyeye...dah sampai...
View all 48 photos...
Hii....Nak kongsi bersama dengan 'U all' semua...tentang keunikan Alam Semulajadi di Malaysia yang indah ini....Semalam...amy ngan fadil buntu fikiran memikirkan tempat yang menarik tuk dilawat...Mulanya 'We all' nak g mandi air terjun di Sungai Congkak...Memandangkan cuaca mencemburui pengembaraan kami...
'So'...amy pun terfikir tentang kolam air panas yang penah diceritakan oleh staf ofis dan abg amy sendiri 'Hot Spring' di perak, terbayang tempat yang menarik...Pukul 2.30pm pada 19.April.2009 'We all' bertolak...dan kira-kira pukul 3.30pm sampai di lokasi yang dicari2..(tak sesat pon erk.. )...Urm...Banyak rombongan bas dari jauh datang mengunjungi tempat ini...4km sebelum smpai...'We all' nampak permandangan perkampungan Felda yang cantik..Terfikir la kami..lokasi ini adalah kawasan yang terurus dan dilindungi...
Ternyata tidak sia-sia kedatangan kami disana...Kami sampai disambut oleh pihak POLIS (Betul-betul dijaga nie ) Sebenarnya..pihak polis ini memang ditugaskan untuk menjaga kawasan ini..maklumlah...tempat ini berhampiran rimbunan hutan yang masih dipelihara...Bapak polisi mengarahkan kami parking ditempat yang disediakan...
'So'..Bermulalah perjalanan pengembaraan kami....Nak view selanjutnya...jom kita terjah apa yang menarik disana......

Check it Out....

Hope 'U all' singah la disana untuk menikmati suasana alam semula jadi KOLAM AIR PANAS yang memukau mata memandang.....heehehehe..."best oooo"


Lokasi : Hot Spring & Spa (sungai kelah_PERAK)
Bayaran Masuk : RM 10.00 (Dewasa)
: RM 8.00 (Kanak-kanak)




Wednesday, 15-Apr-2009 14:58 Email | Share | | Bookmark
Majlis Pertunangan Silmi & Shairazi

Persiapan sebelum majlis dilansungkan
Antara hantaran yang siap diubahsuai
Ehh...cuba teka hantaran apa nie?
View all 54 photos...
Jom singgah ruangan sini dulu...Kepada sesiapa yang nak melihat keriangan yang terpancar dimata kawan kita nie...Silalah singah dulu....

Majlis yang amat meriah ini akan saya konsikan kepada anda semua.. Terpancar sinar bahagia di mata Silmi apabila sah menjadi tunang kepada Shairazi pada 30hb Ogos 2008 yang lalu...

Ramai yang turun dari jauh semata-mata untuk menanti saat yang menCEMASkan ini..hehehe

Jom TERJAH.....


COMING SOON.....

Next Episode>>> 1-Majlis Perkahwinan Silmi & Shai
2-Majlis Pertunangan Amilia & Fadil


[<<  <  [1]  2  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net